Ιστοσελίδες και ηλεκτρονικές εφαρμογές από την Sardine Digital Media

Sardine Digital Medialimnosgreece.grUrban Style MagazineΗλεκτρονική έκδοση εφημερίδα Εμπρός

Ιστοσελίδες και ηλεκτρονικές εφαρμογές από την Sardine Digital Media. Μέλος της Επικοινωνίας Αιγαίου

Σίγουρα η λέξη Sardine, Σαρδέλα ελληνιστί, είναι κάτι πολύ γνώριμο και πολύ γευστικό. Στην περίπτωση της Sardine Digital Media, τα θετικά χαρακτηριστικά της Σαρδέλας αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την δημιουργία ενός brand που κολυμπάει στα ψηφιακά νερά του διαδικτύου.

Η Sardine Digital Media τμήμα της Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.  δραστηριοποιείται στο χώρο του Web Design, Development και Promotion, έχοντας παρουσιάσει δεκάδες έργα, που την έχουν ξεχωρίσει για την καινοτομία και τη δημιουργικότητά της. Με πάθος για αυτό που κάνουμε, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που θέλουν να αξιοποιήσουν τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας για την επίτευξη στρατηγικών στόχων ανάπτυξης και κερδοφορίας.

Με βασική πλατφόρμα ανάπτυξης το Drupal, σχεδιάζουμε από μια δυναμική ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης, μέχρι και εξειδικευμένες εφαρμογές μηχανογράφησης, αυτοματοποίησης διαδικασιών και e-shop. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε να διαμορφώσουμε και να ενισχύσουμε την εικόνα (brand) της εταιρείας και των προϊόντων σας, προβάλλοντάς τα στις μηχανές αναζήτησης και τα κοινωνικά δίκτυα.

www.sardine.gr

Βusiness solutions
Μέσα από τις υπηρεσίες του «Business Solutions» η Sardine Digital Media παρέχει εξειδικευμένες ηλεκτρονικές εφαρμογές σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες τους με σκοπό την αύξηση την παραγωγικότητας. Η κάθε εφαρμογή σχεδιάζεται βασισμένη αποκλειστικά στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των λειτουργικών της διαδικασιών.

Η εμπειρία μας σε θέματα management μας δίνει την δυνατότητα να κατανοήσουμε σε βάθος το σύνολο των διαδικασιών σας και να τις βελτιστοποιήσουμε πριν την συστηματοποίηση της μέσα από την εφαρμογή. Παράλληλα παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα προμήθειας τεχνικού εξοπλισμού απαραίτητου για την λειτουργία των εφαρμογών στο περιβάλλον της επιχείρησης σας. Συνοπτικά οι εφαρμογές μας καλύπτουν τις παρακάτω ανάγκες • Διαχείριση Ροής Εργασιών • Διαχείριση Πελατών (CRM) • Ηλεκτρονικές Πωλήσεις (e-shop) • Διαχείριση Αποθήκης • Διαχείριση Προτύπου (ISO)

Web marketing

Search Engine Optimization

Banner Advertisement

Pay Per Click

Google adwords

Email Marketing

Social Media Marketing

Web Analytics

Mobile dev

Mobile web site

Mobile App

Web design